Om Vestjysk tømrerfirma

Kvalitet og nære relationer er noget vi vægter højt hos Vestjysk tømrefirma. Hvilket betyder vi altid leverer et resultat i ordentlig kvalitet og til tiden. 

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får personlig rådgivning til deres projektet, for at sikre det bedste resultat i sidste ende. Rådgivningen sker gennem hele projektet, da alle projekter bliver ført helt til dørs. Du som kunde kommer aldrig til at stå alene. 
Gode gennemtænkte valg, giver de bedste resultater.

Uanset størrelsen på dit projekt, er du mere end velkommen til at tage fat i os, så ser vi på mulighederne sammen. Vi finder sammen ud af om der skal hentes hjælp udefra eller om vi internt i firmaet kan håndtere, din opgaver. Ligemeget hvad finder vi en løsning på dit projekt. 

Som certificeret håndværker hos Invita Køkken, kan vi i samarbejde med dig og Invita få opsat dit køkken, hvor kvalitet og detaljer er i højsæde.

Læs her hvad vores kunder siger om os:

Om Niklas

Manden bag Vestjysk tømrerfirma er Niklas Skovgaard, som er opvokset i Ringkøbing, hvor firmaet også holder til. Det betyder Ringkøbing har fået sig endnu en lokal tømrer med mange års erfaring, som mere end “bare” tømre. Niklas har nemlig en del andre ting han kan trække på ude fra den virkelig verden, som:

– Tømrer og snedker
– Projektleder
– Afdelingsleder
– Formand og rådgiver indenfor byggebranchen 

At være toveholder for et projekt fra begyndelsen til slutningen er hverdags kost for Niklas. At holde overblikket og skabe resultater lægger ham naturligt. De egenskaber bruger han til at kunne rådgive sine kunder og fuldføre kvalitets arbejde til tiden.